Sure about this likings!

Top 10 comedy questions answers - lol

1. At the movies:When you meet acquaintances/ friends.. .

Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here...

2. In the bus:A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...

Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again.

3. At a funeral:One of the teary-eyed people ask...

Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter

Question:-Is the "Butter Paneer Masala" good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years

Question:-Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...

Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...

Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes inAfrica marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...

Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding.... ..

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...

Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your officeasks.. .

Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it's a miracle was a piece of chalk and now it's in flames!!!
Add to My Yahoo!                       
Custom Search